Komentář, na který odpovídáte

08. 06. 2015 - 13:39
 

tlapka: Venku to beru tak, že se to více rozptýlí, kdežto v hospůdce nebo restauraci je prostor uzavřený (klimatizace neklimatizace).
Jsem zapřísáhlý nekuřák, ale nechápu, proč by se nemohlo kouřit v hospodě, takové té pravé, kde se čepuje pivo ve velkém a jí utopenci. V solidní restauraci to beru - když pojedu neznámým městem, ocením, že se budu moct naobědvat v restauraci, aniž bych smrděla kouřem. Ale v pivnici, kam chodí chlapi čučet na fotbal? Podle mě by se nemělo kouřit v době oběda nebo v restauracích určité úrovně - ale jakou úroveň hostinský pro svůj podnik zvolí, to bych nechala na něm. Jestli zvolí nižší, kde se bude moct kouřit, nebo vyšší, kde se budou podávat obědy bez cigár.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Nekuřácko-kuřácké spory.